.

Порівняльна таблиця систем розсувного безрамного скління Vizyon

Якщо Ви ще не знайомі з видами і типами розсувних безрамних систем Vizyon, а може бути, знайомі, але не можете визначити, яка саме безрамна розсувна система Vizyon підійде, то дана стаття допоможе розібратися і підібрати оптимальний варіант, який задовольнить саме Ваші потреби, будь то веранда, альтанка, балкон, лоджія, тераса, літній майданчик ресторану або ж «open space» в офісі. Адже при виборі безрамної розсувної системи скління варто враховувати багато деталей, таких як наявність кутів і радіусів, які необхідно пройти; наявність досить міцного металокаркасу на стелі для верхньопідвісних систем Vizyon; відсутність або наявність нижнього профілю («порогу») в системах і т.п.

Порівняльні характеристики, систем скління допоможуть з вибором ...

 
Порівняльна таблиця

Система

Характеристика

VBS VDS VTS KCS KCS-Buterfly KCS-L KCS-X SCS-L SCS-X VGS 
Назва Безрамна розсувна система балконного типу під скло Безрамна розсувна система балконного типу під склопакет Безрамна розсувна система мобільних перегородок з парковкою під скло, без порогу Безрамна розсувна система мобільних перегородок з парковкою під скло, без порогу Безрамна розсувні система мобільних перегородок під скло на одному ролику, без порогу Безрамна розсувна система типу «гармошка» під скло без порогу Безрамна розсувна система типу «гармошка» під скло з нижньої напрямною Безрамна розсувна система слайдингового типу під скло, без порогу Безрамна розсувна система слайдингового типу під скло, з порогом Підйомна розсувна система під скло або склопакет на автоматиці
Тип системи балконний, верхньо-нижньо опірна балконний, верхньо-нижньо опірна верхньопідвісна верхньопідвісна верхньопідвісна верхньопідвісна верхньопідвісна нижньоопірна нижньоопірна гільйотинний
Відмінні риси

Всі стулки послідовно з'їжджають до першої, виводяться з отвору і утворюють стопку «книжку». Між шибками ущільнювачі з силікону або алюмінію, на вибір. Максимально

герметична система, не пропускає опадів. 

Краща альтернатива склінню з металопластику на неопалюваних балконах, лоджіях, терасах. Єдина розсувні система під склопакет. Принцип роботи такий же, як і у системи VBS. Перша стулка є дверима. Всі стулки послідовно під'їжджають до неї і виводяться з отвору в зону паркування. Більш бюджетний варіант системи KCS. Можливий варіант перпендикулярного лярного паркувального місця або паралельного, де перша стулка розкривається, звільняючи прохід на парковку зсувним стулкам. Система офісних перегородок, з паркуванням. Не має обмежень по довжині прольоту. Принцип роботи такий же, як і у VTS Одна з модифікацій системи KCS. Пересувні скляні стулки пересуваються по несучому профілю на одному ролику, парковка в даній модифікації відсутня, а це значить, що Ви можете повернути стулку перпендикулярно отвору не тільки на місці паркування, але і на будь-якій ділянці отвору. Одна з модифікацій системи KCS. Стулки між собою з'єднані петлями. Ролик стоїть строго посередині стулки, тому в складеному стані гармошка наполовину виступає як зовні отвору, так і всередину отвору. Дуже зручно, коли немає достатньо місця для паркування з однієї зі сторін отвору. Одна з модифікацій системи KCS. Стулки між собою з'єднані петлями. Ролик стоїть з краю стулки, тому в складеному стані гармошка повністю виступає з площини отвору. Система може бути 3- або 5-рейкова, на кожній з яких встановлюється стулка. Напрямний нижній профіль досить низький (8 мм). У відкритому стані нижня напрямна практично не виступає над площиною підлоги. Система може бути 3- або 5-рейкова. Відмінна риса – високий нижній профіль (до 23 мм), який допомагає запобігти затіканню води до приміщення, намітання снігу, потрапляння сміття зовні. Кожна стулка находить на сусідню з нахлестом в 16 мм. Дана система працює тільки на автоматиці з пультом. Принцип роботи полягає в тому, що 3 горизонтальні стулки піднімаються по вертикалі від низу до верху за рахунок бічних напрямних. Найчастіше застосовується на літніх терасах кафе і ресторанів, бо як в складеному вигляді утворює скляне огородження.
Товщина загартованого скла 8-10 4-20-4, товщина 28 10 10 10 10 10 8-10 8-10 4-18-4, товщина 26
Макс. ширина панелі, мм 650 650 700 1000

1000

1000 1000 1000

1200

3000
Макс. висота панелі, мм 2500 2500 3000 4000 3000 3000 3000 2500 2500 3000
Довжина системи, м не обмежена не обмежена не обмежена не обмежена не обмежена 9 9 10 10 3
Можливість проходити кути так так так так так ні ні ні ні ні
Можливість проходити радіуси так так так так так ні ні ні ні ні
Можливість встановлення замку так так так так так так так так так так
Відсоток відчинення отвору 95 95 95 95 95 95 95 80 80 70
Висота порогу / нижнього профілю, мм 65 65 - - - - 23 8 23 -

Сподіваємося, що дана таблиця відповіла на багато питань. Для отримання більш детальної консультації Ви можете подзвонити нам і проконсультуватися зі спеціалістом.

Vizyon Україна

 

Інші статті

Фотогалерея

Відеогалерея

 
^ Наверх
Дізнатись ціну
Розрахувати вартість за моїми розмірами

Наші клієнти - дуже зайняті люди. Ми цінуємо Ваш час, тому спростили схему роботи і зробили її максимально зручною для Вас.

Якщо Ви хочете дізнатися приблизну вартість за розмірами Вашої тераси, балкона, альтанки, тоді відразу переходите в розділ Прайси, вартість вказана за готову конструкцію з установкою VBS VBS-X, L SCS-X SCS-L KCS-L KCS як працюють системи можете ознайомиться в відеоогляді систем

Якщо ж Ви вже готові робити замовлення, тоді Вам більше не потрібно чекати  нікого для заміру, підлаштовуючи при цьому Ваші плани, досить:

Вислати фото пройомів, які Ви хочете засклити (тераса, зона барбекю, міжкімнатна перегородка і т.д.) і приблизні розміри (похибка до 1 см допустима) нам на пошту os@vizyon.ua або ж на номер WhatsApp number +48 573 580 838, як варіант можна надіслати креслення від руки або ж проект. Обов'язково вкажіть свої контакти для зворотного зв'язку. Вкажіть свої побажання по роботі розсувної системи, якщо вони є.

Ми зробимо розрахунок і відправимо Вам комерційну пропозицію і відео тієї системи, яка більше підходить з точки зору технічних параметрів і Ваших побажань, а також розпишемо послідовність подальших дій для запуску проекту в роботу.