.

А чи Vizyon Вам встановили?

На початку цього року до нас зателефонував власник тераси, якому начебто встановили  систему Vizyon і вона потребує негайного сервісу.  Ми запитали розміри тераси , тип системи, яку встановили, та місто, в якому він знаходиться. З’ясувалось, це не наша система. Але по документах, замовнику продали як систему Vizyon.

Як, таке можливо? З’ясувалось, що клієнт замовив саме систему Vizyon , він звернувся до компанії яка  продає пластикові вікна.  Звісно, якщо  зблизька не бачив систему Vizyon, якщо  не знаєш її основні від’ємності від інших дешевих систем, то можуть «впарити» все що завгодно. Менеджер компанії зробив розрахунок у нас в центральному офісі, а також зробив розрахунок в інших , більш  дешевих системах. До Договору з власником тераси він додав наш офіційний розрахунок, а систему замовив значно дешевшу. Таким чином, клієнт отримав неякісну систему.  Після того, як клієнт звернувся до  компанії де він  купував розсувну безрамну систему, власник компанії пояснив, що то менеджер шахрай був, ми  про це і не знали, та вже він звільнився. Гарна позиція власника – менеджер звільнився, а тут не до чого.  Крім того,  як виправляти те, що сталося він не знав. Це не його професійна галузь. Що робити клієнту? Звичайно, йти до виробника, що він і зробив.

Сумно, сумно, що в нашій країні таке можливо… Можливо обдурювати клієнта заради короткочасної винагороди. Потім робити вигляд, що «я не я, та й хата не моя». Ми звичайно допомогли цьому клієнту вирішити його проблему. А проблема була не тільки в самій системі, проблема була в тому, що той, хто виробляв та встановлював порушив усі можливі правила при виробництві, та при встановленні.

Щоб не втрапити в таку халепу, ми застерігаємо майбутніх власників, уважно дивиться наші презентаційні  відео по системам.

Читайте наші статті 

Якщо ви замовляєте не в нас безпосередньо, а  через посередника в регіоні, будь-ласка, перед заключенням Договору, переконайтесь, що вам встановлять саме одну з безрамних розсувних систем Vizyon.

Перевірити це дуже просто – надішлить нам на пошту  os@vizyon.ua,  або в Viber 380503891821 назву компанії, яка буде встановлювати, назву розсувної безрамної системи, яку замовляєте, та розміри. Ми перевіримо, чи купила ця компанія  в нас систему, чи тільки робила прорахунок.

З нами співпрацюють дуже багато чемних дилерів, це і великі і маленькі компанії, після встановлення, вони зазвичай відправляють нам фото своїх робіт і ми їх додаємо до наших відео та фото архівів. 

 

 

^ Наверх
Дізнатись ціну
Розрахувати вартість за моїми розмірами

Наші клієнти - дуже зайняті люди. Ми цінуємо Ваш час, тому спростили схему роботи і зробили її максимально зручною для Вас.

Якщо Ви хочете дізнатися приблизну вартість за розмірами Вашої тераси, балкона, альтанки, тоді відразу переходите в розділ Прайси, вартість вказана за готову конструкцію з установкою VBS VBS-X, L SCS-X SCS-L KCS-L KCS як працюють системи можете ознайомиться в відеоогляді систем

Якщо ж Ви вже готові робити замовлення, тоді Вам більше не потрібно чекати  нікого для заміру, підлаштовуючи при цьому Ваші плани, досить:

Вислати фото пройомів, які Ви хочете засклити (тераса, зона барбекю, міжкімнатна перегородка і т.д.) і приблизні розміри (похибка до 1 см допустима) нам на пошту os@vizyon.ua або ж на номер WhatsApp number +48 573 580 838, як варіант можна надіслати креслення від руки або ж проект. Обов'язково вкажіть свої контакти для зворотного зв'язку. Вкажіть свої побажання по роботі розсувної системи, якщо вони є.

Ми зробимо розрахунок і відправимо Вам комерційну пропозицію і відео тієї системи, яка більше підходить з точки зору технічних параметрів і Ваших побажань, а також розпишемо послідовність подальших дій для запуску проекту в роботу.