.

Міжстулковий ущільнювач для безрамної слайдингової розсувної системи Vizyon SCS-L, X

Vizyon scs l безрамное остекление террас

Міжстулкові ущільнювачі для слайдингової системи Vizyon SCS L, X – алюмінієві чи силіконові?

 

Слайдингові системи відрізняються від інших видів безрамних систем своїм розташуванням стулок. Кожна стулка зміщена по відношенню до сусідньої драбинкою, в результаті між стулками є зазор приблизно в 1 см, але при цьому стекла йдуть нахлестом по 16 мм між кожним полотном в довжину.

Виникає питання, а чи не буде продувати, протягати, якщо не використовувати міжстулкові ущільнювачі? Не завжди використання міжстулкових ущільнювачів є обов'язковим. Але якщо альтанка або тераса стоїть на розі вітрів або ж це балкон багатоповерхового будинку, тоді без них не обійтися. І ось тут починається найцікавіше – а чому міжстулкові ущільнювачі алюмінієві, а не силіконові. Тому що силіконовий ущільнювач за своєю структурою не може ковзати по склу як в одну, так і в іншу сторону, тому в одну сторону відкривання йде гладко, а в протилежну силікон починає «стрибати» по склу, іншими словами не функціонує належним чином. Тому використовуються тоненькі алюмінієві міжстулкові ущільнювачі. Вони практично не помітні на загальному тлі розсувної безрамної системи. 

 

Vizyon Україна

Інші статьи

Фото слайдингових систем

Відео слайдингових систем

^ Наверх
Дізнатись ціну
Розрахувати вартість за моїми розмірами

Наші клієнти - дуже зайняті люди. Ми цінуємо Ваш час, тому спростили схему роботи і зробили її максимально зручною для Вас.

Якщо Ви хочете дізнатися приблизну вартість за розмірами Вашої тераси, балкона, альтанки, тоді відразу переходите в розділ Прайси, вартість вказана за готову конструкцію з установкою VBS VBS-X, L SCS-X SCS-L KCS-L KCS як працюють системи можете ознайомиться в відеоогляді систем

Якщо ж Ви вже готові робити замовлення, тоді Вам більше не потрібно чекати  нікого для заміру, підлаштовуючи при цьому Ваші плани, досить:

Вислати фото пройомів, які Ви хочете засклити (тераса, зона барбекю, міжкімнатна перегородка і т.д.) і приблизні розміри (похибка до 1 см допустима) нам на пошту os@vizyon.ua або ж на номер WhatsApp number +48 573 580 838, як варіант можна надіслати креслення від руки або ж проект. Обов'язково вкажіть свої контакти для зворотного зв'язку. Вкажіть свої побажання по роботі розсувної системи, якщо вони є.

Ми зробимо розрахунок і відправимо Вам комерційну пропозицію і відео тієї системи, яка більше підходить з точки зору технічних параметрів і Ваших побажань, а також розпишемо послідовність подальших дій для запуску проекту в роботу.