.

Система розсувного безрамного скління балконного типу Vizyon VBS

Vizyon vbs bezramnoe ostekleniye balkonov

Безрамна розсувна система балконного типу Vizyon VBS є найвідомішою і найпопулярнішою версією розсувного безрамного скління не тільки в продуктовій лінійці ТМ Vizyon, але й у всьому світі. З великої кількості виробників подібних систем балконного типу дуже складно зрозуміти з першого погляду, чим вони відрізняються один від одного. У чому ж особливість? «Безрамні розсувні системи балконного типу чимось відрізняються?», «Вони ж виглядають однаково і відкриваються також за одним принципом?» Такі питання ми часто чуємо, тому готові поділитися тими фактами, які будуть дуже важливі при виборі системи розсувного безрамного скління балконного типу.

Отже, основні деталі, на які варто звернути увагу.

- ролики

- кількість стулок в парковці

- штифтування шибок

- проходження кутів

- функція провітрювання

- збір конденсату і відвід води

- дитячий замок

Ролики

Ролики системи балконного типу Vizyon VBS виготовлені з нержавіючої сталі, підшипникові, з м'якого прогумованого матеріалу. За рахунок цього хід роликів дуже м'який і тихий. Ролики коректно працюють і в мороз, і в спеку. Ролики мають два варіанти регулювання. Можливість регулювання має велике значення для коректної роботи системи, оскільки алюмінієвий профіль в залежності від температури може або розширюватися,. або звужуватися. Тому, при купівлі обов'язково треба звертати увагу на те, чи передбачене регулювання роликів. Встановлена в холодну пору року, розсувна система влітку може функціонувати належним чином. і навпаки, якщо розсувна система встановлена влітку, то в холодну пору року будуть труднощі з її відкриванням.

 

Парковка створок

Більшість систем мають обмежену кількість паркувальних місць, максимум 9 стулок. Обумовлено це конструкцією пластикового тримача з отворами під парковку роликів. Зменшувати кількість стулок можна, а ось збільшувати не можна. Також для заміни такого паркувального місця треба буде розібрати всю конструкцію, щоб замінити на нову.

VBS 54FA

 В системі VBS це питання вирішене наступним чином – парковка набирається спеціальними алюмінієвими стопорами, тим самим немає обмежень в кількості стулок і найголовніше, зробити локальний сервіс можна без розбирання всієї конструкції. Також, в якості додаткової страховки від можливого випадання стулки на верхньому напрямному профілі і в кожній стулці вгорі встановлюються додаткові деталі, що не дозволяють стулці випадати або ламати паркувальну зону.   

 

Штифтування

Тільки дорогі європейські бренди передбачають можливість штифтування скла. В основному ця функція затребувана в верхньопідвісних безрамних розсувних системах, тому що стулки не мають нижньої опори, і є ймовірність при високій температурі «сповзання» скла за рахунок його ваги. У балконних системах така функція не обов'язкова, але якщо система буде стояти на сонячній стороні, то залишається ймовірність того, що ні герметик, ні двостороння клейка стрічка не втримають скло в панельному профілі, та скло може перекоситися або «сповзти». Якщо це станеться на першому поверсі, то найнеприємніше в цій ситуації, стулку складно буде просто відкрити. А ось якщо це балкон багатоповерхового будинку, то напевно така ситуація теоретично може становити небезпеку.

 

Проходження кутів

Чи всі системи балконного типу, представлені на ринку України, можуть проходити кути? Ні, кути можуть проходити не всі системи. В основному їхня функція зійтися в кутку або від кута скластися в різні боки. У системи VBS є кілька варіантів проходження нестандартних кутів і форм – 90 градусів, 135 градусів, напівкруглих, трапецевидних.

 

 

Провітрювання

Функція провітрювання наразі є тільки в системі VBS. І вона має два положення. Дуже важлива функція в період дощу, в міжсезоння, коли є необхідність мікропровітрювання приміщення.

 

Краплезбірник

На будь-якому балконі є ефект запотівання скла. Зазвичай вся вода стікає на підвіконня, в системі VBS передбачений спеціальний крапельний профіль, який збирає і виводить воду на вулицю.

 

 

Дитячий замок

Дуже важлива функція, якщо у Вашому будинку діти, а дітям цікаво все. У стандартній клямці передбачений маленький ключик, якщо його вилучити, то стулка не відчиниться.

 

Vizyon Україна

 

 

 

Інші види систем

^ Наверх
Дізнатись ціну
Розрахувати вартість за моїми розмірами

Наші клієнти - дуже зайняті люди. Ми цінуємо Ваш час, тому спростили схему роботи і зробили її максимально зручною для Вас.

Якщо Ви хочете дізнатися приблизну вартість за розмірами Вашої тераси, балкона, альтанки, тоді відразу переходите в розділ Прайси, вартість вказана за готову конструкцію з установкою VBS VBS-X, L SCS-X SCS-L KCS-L KCS як працюють системи можете ознайомиться в відеоогляді систем

Якщо ж Ви вже готові робити замовлення, тоді Вам більше не потрібно чекати  нікого для заміру, підлаштовуючи при цьому Ваші плани, досить:

Вислати фото пройомів, які Ви хочете засклити (тераса, зона барбекю, міжкімнатна перегородка і т.д.) і приблизні розміри (похибка до 1 см допустима) нам на пошту os@vizyon.ua або ж на номер WhatsApp number +48 573 580 838, як варіант можна надіслати креслення від руки або ж проект. Обов'язково вкажіть свої контакти для зворотного зв'язку. Вкажіть свої побажання по роботі розсувної системи, якщо вони є.

Ми зробимо розрахунок і відправимо Вам комерційну пропозицію і відео тієї системи, яка більше підходить з точки зору технічних параметрів і Ваших побажань, а також розпишемо послідовність подальших дій для запуску проекту в роботу.